Κλείστε το Ραντεβού σας On-line

παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Στοιχεία Πελάτη
Στοιχεία Ραντεβού
Στοιχεία Συσκευής

Παρακαλώ εισάγετε το κωδικό από 85

Το ταμπελάκι βρίσκεται συνήθως στο χώρο της συντήρησης (πλαϊνά του ψυγείου) κοντά στις φρουτολεκάνες. Ενδεχομένως να χρειαστεί να τις αφαιρέσετε για να έχετε πρόσβαση στο ταμπελάκι. Σε σπανιότερες περιπτώσεις βρίσκεται στο χώρο της κατάψυξης και ενδεχομένως να χρειαστεί να βγάλετε τα συρτάρια για να το δείτε.

w3w4
Το ταμπελάκι βρίσκεται είτε στην εσωτερική περίμετρο της πόρτας του φούρνου, είτε στο άνοιγμα που ακουμπά η πόρτα. Τέλος, αν η κουζίνα σας διαθέτει αεροθάλαμο είναι πιθανό να βρίσκεται στα πλαϊνά του συρταριού του αεροθάλαμου.

w6
Το ταμπελάκι βρίσκεται στην εσωτερική περίμετρο του ανοίγματος στο οποίο ακουμπά η πόρτα ή στο εσωτερικό στεφάνι της πόρτας και γίνεται ορατό αφού την ανοίξετε.

w5
Εάν το πλυντήριο σας ανοίγει από επάνω, τότε το ταμπελάκι βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά της πόρτας του φίλτρου. Ανοίγετε, δηλαδή, το πορτάκι του φίλτρου που βρίσκεται μπροστά και χαμηλά στο πλυντήριο σας και διαβάζετε τα στοιχεία. Συνήθως είναι ένα μικρό στρογγυλό ή τετράγωνο πορτάκι.

Εάν το πλυντήριο σας ανοίγει από μπροστά, τότε ανοίγετε την πόρτα του και το ταμπελάκι βρίσκεται είτε στο εσωτερικό στεφάνι της πόρτας είτε στην περιφέρεια του ανοίγματος του πλυντηρίου στο οποίο ακουμπά η πόρτα.

w1
Το ταμπελάκι βρίσκεται στην εσωτερική περίμετρο της πόρτας του πλυντηρίου, είτε στην περιφέρεια του ανοίγματος στο οποίο ακουμπά η πόρτα.

w2
Στοιχεία Συσκευής
Το ταμπελάκι με τον κωδικό μοντέλου του απορροφητήρα σας βρίσκεται στο χώρο των φίλτρων. Είτε πίσω από τα μεταλλικά φίλτρα, είτε στα πλαϊνά που στηρίζεται η σχάρα για το χάρτινο φίλτρο λίπους.

hood model

δώστε μας όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για το πρόβλημα τις συσκευής σας

Please wait...