Εμπόριο Κλιματισμού

Η επιλογή του κατάλληλου κλιματιστικού είναι ένα πολύ σύνθετο πρόβλημα. Όταν αποφασίσετε να προβείτε στην αγορά του να ζητήσετε απαραιτήτως τη συμβουλή κάποιου εξειδικευμένου τεχνικού ή καταστήματος. Πρέπει να εξετάσετε τις ακριβείς απαιτήσεις του χώρου και να βεβαιωθείτε ότι ο προμηθευτής μπορεί να σας εξασφαλίσει service και ανταλλακτικά για τώρα αλλά και για το μέλλον. Επιπλέον, θα πρέπει η μάρκα του μηχανήματος να έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού και να εμπνέει εμπιστοσύνη. Μην αγοράζετε ανώνυμα μηχανήματα!

Εμπιστευτείτε μας

για να επιλέξουμε το ιδανικό κλιματιστικό για σας μέσα απο τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας
ΕπικοινωνίαΕπικοινωνία

Κατηγορίες Κλιματιστικών Μονάδων

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ένας φυσικός τρόπος θέρμανσης. Η θερμότητα που προσδίδει είναι όπως η ζέστη που αισθανόμαστε από τον ήλιο! Ο φυσικός τρόπος θέρμανσης στον οποίο βασίζεται και η λειτουργία των Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, εξασφαλίζει ένα καθαρό περιβάλλον, υγεία και ευεξία στον χώρο που κατοικούμε ή εργαζόμαστε και είναι οικονομικότερος συγκρινόμενος με τα λοιπά συμβατικά συστήματα θέρμανσης (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, σόμπες πετρελαίου –αερίου, ξύλου, κ.ο.κ). Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, είναι ιδανική λύση για Οικονομική Ενδοδαπέδια Θέρμανση, εν συγκρίσει με την κλασσική ενδοδαπέδια θέρμανση με σωλήνες νερού. Η Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP με φιλμ, τοποθετείται κάτω από ξύλινα πλωτά δάπεδα, πλακάκια, μάρμαρα, γρανίτες, ενώ έχετε την δυνατότητα τοποθέτησης (τύπος HP All Coated Film) κάτω από μοκέτες & χαλιά! Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Ενδοδαπέδιας Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, είναι ότι επιτυγχάνεται ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλο το χώρο, συγκριτικά με τις άλλες συσκευές υπέρυθρης θέρμανση, όπου οι υπέρυθρες ακτίνες δεν εξαπλώνονται ισοκατανεμημένα σε όλο το χώρο. Όλα τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, λειτουργούν με παροχικό ρεύμα 230V, τροφοδοτούνται από μία κοινή πρίζα δωματίου, και ελέγχονται με ένα θερμοστάτη ανά δωμάτιο. Για όλα τα φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, παρέχεται επίσημη Εγγύηση Καλής Λειτουργίας από 10 έως 20 χρόνια.

Που υπερτερεί η Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP

Οικονομία

Επιτυγχάνετε εξοικονόμηση χρημάτων γιατί, έχει χαμηλό κόστος απόκτησης και εγκατάστασης, μηδενικό κόστος συντήρησης, 54% μικρότερο κόστος κατανάλωσης σε σύγκριση με τα θερμαντικά σώματα πετρελαίου, αυτονομία δωματίων με τη χρήση θερμοστάτη και μεγάλη διάρκεια ζωής, που ξεπερνά τα 40 χρόνια!

Υγεία και Ευεξία

Απολαμβάνετε την άνεση της ζεστασιάς του χώρου σας, χωρίς να δημιουργούνται ανθυγιεινά ρεύματα αέρα, όπως συμβαίνει με τη χρήση κλιματιστικών, τα οποία μεταφέρουν σκόνη ή άλλους μικροοργανισμούς στο χώρο, με αποτέλεσμα να προκαλούν αλλεργίες, άσθμα και άλλες ασθένειες του αναπνευστικού.

Καταπολέμηση της Υγρασίας

Θα απαλλαχτείτε από την υγρασία μια για πάντα, αφού θερμαίνει τα δομικά στοιχεία του χώρου σας, όχι μόνο επιφανειακά αλλά και στο εσωτερικό τους, εξαλείφοντας την παγιδευμένη υγρασία από το εσωτερικό των τοίχων, ενώ ο αέρας στον χώρο σας διατηρεί φυσιολογικά ποσοστά υγρασίας.

Σταθερή Απόδοση Θέρμανσης

Άμεση απόδοση θέρμανσης, μέσα σε 5 λεπτά, και σταθερή απόδοση ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών.

Γρήγορη εγκατάσταση

Η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και γρήγορα από εξειδικευμένα συνεργαζόμενα συνεργεία μας Πανελλαδικά.

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Εγγύηση από 10 έως 20 χρόνια
Λειτουργικότητα και εξοικονόμηση χώρου
Είναι η καλύτερη σχέση αξίας /τιμή
Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας περισσότερες λεπτομέρειες

Επικοινωνία