Είμαστε εδώ για σας

Έχουμε τη δυνατότητα επισκευής και τεχνικής υποστήριξης όλων των οικιακών και επαγγελματικών συσκευών (ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο, ψυγείο, ηλεκτρική σκούπα κτλ) ανεξαρτήτως μάρκας. Το τεχνικό προσωπικό μας είναι άρτια εξειδικευμένο, καταρτισμένο και έμπειρο, ώστε να μπορεί να σας προσφέρει λύση σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Διασφαλίζουμε το service και την ορθή συντήρηση των μηχανημάτων και των συσκευών των πελατών μας στο χώρο τους με δυνατότητα μεταφοράς από εμάς, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, στις πλήρως τεχνικά εξοπλισμένες και καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας. Όλα αυτά γίνονται άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, προσφέροντας παράλληλα τις φθηνότερες δυνατές χρεώσεις και τα ποιοτικότερα ανταλλακτικά. Για αυτό το λόγο άλλωστε, μας εμπιστεύονται ως αποκλειστικούς εξουσιοδοτημένους τεχνικούς μεγάλες εταιρίες όπως  ο όμιλος Whirlpool, η singer και ο όμιλος Βασιληάς ΑΕ.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1973 από το Γεράσιμο Μαντέλη και συνεχίζει με την ίδια συνέπεια από τη νέα γενιά της οικογένειας Μαντέλη.
Η ποιότητα των υπηρεσιών που διαθέτουμε, είναι για μας αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.
Εξασφαλίζουμε για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς στα ανταλλακτικά και κοστολογούμε λογικά και οικονομικά το κόστος επισκευής των συσκευών σας.
Επικοινωνια

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας!!!

Επικοινωνια

Service Whirlpool

Διαθέτουμε το επίσημο service οικιακών συσκευών Whirlpool, Bauknecht και Ignis για το νομό Αχαΐας και την περιοχή της Ναυπάκτου.

Service-Επισκευές

Το όνομα Μαντέλης είναι συνώνυμο της επισκευής και του service κάθε οικιακής αλλά και επαγγελματικής ηλεκτρικής συσκευής.

aircool

Συντήρηση-Επισκευή Κλιματιστικών

Η τακτική συντήρηση του κλιματιστικού σας με οικολογικά, πιστοποιημένα καθαριστικά είναι δική μας υπόθεση, όπως και η επισκευή κάθε είδους βλάβης.

8ετής Εγγύηση Whirlpool

Επισκεφτείτε μας για να σας βοηθήσουμε με την επέκταση της εγγύησης σας των συσκευών whirlpool από 2 σε 8 έτη.

Service Μικροσυσκευών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή κάθε είδους μικροσυσκευής, όπως σίδερα, σκούπες, μίξερ, τοστιέρες, θερμάστρες, κλπ.

Εγκατάσταση Κλιματιστικών

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ή απεγκατάσταση κάθε είδους οικιακής, κεντρικής και ημικεντρικής κλιματιστικής μονάδας σε ασυναγώνιστες τιμές.