Η επιλογή του συνεργείου που θα κάνει την τοποθέτηση του κλιματιστικού σας είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή του ίδιου του κλιματιστικού σας.

Σήμερα, ο οποιοσδήποτε «έχει πιάσει κατσαβίδι στα χέρια του» ισχυρίζεται ότι μπορεί να τοποθετήσει το κλιματιστικό σας. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις, οι οποίες φυσικά πιστοποιούνται μόνο με την κατοχή της ανάλογης άδειας μπορεί να προκαλέσει φθορές στο κλιματιστικό σας αλλά και να σας ταλαιπωρήσει αφάνταστα.

Ένας αδειούχος ψυκτικός θα φροντίσει ώστε να μην υπάρξει διαρροή ψυκτικού υγρού που θα σας οδηγήσει σε επιπλέον κόστος λειτουργίας του κλιματιστικού σας αφού θα έχει μειωμένη απόδοση, αλλά και θα σας αναγκάσει κάποια στιγμή να πληρώσετε για να συμπληρώσετε το χαμένο υγρό. Θα τοποθετήσει το κλιματιστικό στην κατάλληλη βάση με τον σωστό τρόπο ώστε να διασφαλίσει αθόρυβη λειτουργία και κυρίως θα φροντίσει η διαδικασία να γίνει με ασφάλεια για την συσκευή σας και εσάς.

Το κόστος, λοιπόν, σίγουρα είναι σημαντικός παράγοντας στην επιλογή του εγκαταστάτη αλλά δεν θα πρέπει να είναι και το μόνο. Ο αδειούχος ψυκτικός χρησιμοποιεί σωστά υλικά και το κόστος εργασίας του επιβαρύνεται από αυτό.
Έχοντας στο νου σας, τα παραπάνω επιλέξτε σωστά και ρωτήστε μας για ότι απορία έχετε.