Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1973 από το Γεράσιμο Μαντέλη και συνεχίζει με την ίδια συνέπεια από τη νέα γενιά της οικογένειας Μαντέλη. Για περισσότερα από 40 χρόνια ασχολούμαστε, με συνέπεια και ευθύνη, με υπηρεσίες κλιματισμού και σέρβις οικιακών και επαγγελματικών συσκευών, καθώς και εμπορίας ανταλλακτικών. Επιπλέον, εδώ και 30 χρόνια είμαστε επίσημοι και αποκλειστικοί τεχνικοί των εταιριών Whirlpool, Hotpoint, Ariston, Indesit, Bauknecht, Ignis στο νομό Αχαΐας και στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου. Το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται αποκλειστικά από αδειούχους ψυκτικούς και ηλεκτρολόγους, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλέστερη και ορθότερη τεχνική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Λίγα λόγια για εμάς

Η καλύτερη εξυπηρέτηση σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και την ασφαλέστερη και καλύτερη λειτουργία των συσκευών σας
«Αν κάνεις τη δουλειά που αγαπάς, δε θα χρειαστεί να εργασθείς ούτε μια μέρα στη ζωή σου.» Κομφούκιος
Άμεση και συνεπής εξυπηρέτηση για κάθε πελάτη μας με προτεραιότητα στην οικονομία και την καλύτερη απόδοση και μακροζωία της συσκευής σας.

Παρέχουμε

  • Συντήρηση για τη σωστή, μακροχρόνια και οικονομικότερη λειτουργία των μηχανημάτων σας.
  • Συμβουλές για αποτελεσματικότερη, οικονομικότερη και ασφαλέστερη χρήση των συσκευών σας με σεβασμό προς το περιβάλλον.
  • Μελέτες για εγκατάσταση κλιματιστικών μηχανημάτων και ηλεκτρικών συσκευών από πτυχιούχους Μηχανολόγους Μηχανικούς, λαμβάνοντας υπόψιν μας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε χώρου και κτηρίου.

Το προσωπικό μας

Το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται αποκλειστικά από αδειούχους ψυκτικούς και ηλεκτρολόγους, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλέστερη και ορθότερη τεχνική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Εξουσιοδοτημένο Service